Di: 09.30-10.30 | 19.00-20.00 | 20.15-21.15 Wo: 10.00-11.00 | 19.00-20.00 | 20.15-21.15 Do: 13:30-14:30 | 16.15-17.15 | 17.30-18.30

Wat is Hatha Yoga

Hatha betekent in het Sanskriet, zon en maan, ha = zon, tha=maan, een evenwicht tussen twee tegengestelden, een ja en een nee, een zwart en een wit.
Yoga betekent verbinding, verenigen, een juk.
Dus yoga is een verbinding tussen twee tegengestelden, een dualiteit, een lichaam en een geest.
Hatha Yoga is de meest westerse vorm van yoga.
Het is de beoefening van lichaamshoudingen, staand, zittend en liggend (asana’s) en adem en ontspanningsoefeningen. En de bewustwording hiervan.
Meditatie is een onderdeel van yoga, meestal een afronding om de eenheid van lichaam en geest te ervaren en te voelen.

Wie ben ik?

Ik ben Sari , een vrouw van eind zestig jaar. Volop actief en bezig omdat dat bij mij past. Zo geef ik nog steeds, na bijna 30 jaar, nog veel yogalessen, zowel op de mat als op de stoel. De cursisten
zijn me heel trouw en zeer gemotiveerd!

Sari de Bourgraaf-de Graag van Hatha Yoga Zeeland

Een groot cadeau, en nieuwe mensen, zowel jong en oud zijn welkom, mits er plaats is. Kenmerkend voor mijn stijl van yoga geven, is mild zijn voor jezelf en niets forceren.

Ik ben lid van de de Yogafederatie Zeeland, en ontmoet regelmatig collega docenten. We geven elkaar ook les. Zo blijven we bij , en delen veel informatie uit.

Nu ik gepensioneerd ben, geef ik naast de yoga ook teken en schilderlessen, in kleine groepjes bij mij thuis. Het thema is tekenen met je rechterbrein, super interessant! Ook materiaal verkennen en leren gebruiken, en durven spelen.

Ik ben getrouwd en heb inmiddels 4 kleinkinderen waar ik ook op pas. Daar ben ik heel blij mee en ben dankbaar dat ik er zoveel van mag genieten.

Mijn visie op de yoga; geniet, beweeg  en ontspan en kom tot jezelf. Geef jezelf aandacht en heb respect voor jezelf en de ander. Niks moet en besef, alles wat je aandacht geeft, groeit.

Download hier het inschrijfformulier »